enda

Jonas Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ride of Passage 2012 Lyddesign DK/Kort fiktion
Noget i luften 2011 B-tonemester DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Toneassistent, Foley-optagelse DK/Spillefilm
Barnerøv 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Nemesis 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Rivalen 2010 Lydmix DK/Kort fiktion
Til alle mine venner 2010 Lyddesign DK/Kort fiktion
Med lukkede øjne 2010 Lydassistent DK/Spillefilm
Afslag på et kys 2009 Lyddesign DK/Kort fiktion
Simon & Malou 2009 Lyd (postproduktion) DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 Indspilning DK/Spillefilm
Cirkus 2004 Tonemester (musik) DK/Kort fiktion

Som Jonas Andreas Jensen

Title År Funktion Category
In Transit 2005 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.