enda

Jonas Jessen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De arktiske kameler 2019 Lydoptagelser U/Dokumentarfilm
De arktiske kameler (oversigt) 2019 Lydoptagelser Dokumentarserie
De arktiske kameler 1:3 2019 Lydoptagelser Dokumentarserie
De arktiske kameler 2:3 2019 Lydoptagelser Dokumentarserie
De arktiske kameler 3:3 2019 Lydoptagelser Dokumentarserie
Carls engle 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Samurai 2006 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Lyd DK/Spillefilm
Veninder 2005 Lyd (postproduktion) DK/Spillefilm
Skallgång 2004 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.