enda

Jonas Karlsson

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Stockholm Stories 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Rocky 2008 Rocky U/Kort fiktion
Den man elsker 2008 Hannes U/Spillefilm
Kim Novak badede aldrig i Genesarets sø 2005 Henry U/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Mats DK/Spillefilm
Danslärarens återkomst 2004 Stefan Lindman Tv-serie
Miffo 2003 Tobias Carling U/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 David U/Spillefilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Niklas U/Spillefilm
De største helte 1996 Jagtbutikekspedient DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.