enda

Jonas Kirkegaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kina 2019 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Kærlighed og andre katastrofer 2016 Boom operator DK/Spillefilm
Shiva 2015 Lyddesign DK/Kort fiktion
Mekanikerne 2014 Lyd DK/Kort fiktion
Skrå brædder 2013 Lydmix DK/Kort fiktion
Wing 2012 Instruktion, Animation DK/Kort fiktion
(...) 2010 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.