enda

Jonas Kvist Jensen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
For min brors skyld 2014 Special effects DK/Spillefilm
Definitely Dead 2012 Instruktion, Manus, Klip DK/Kort fiktion
Mors dag 2012 Instruktion DK/Kort fiktion
Madding 2012 Instruktion, Manus, Klip, Special effects DK/Kort fiktion
Supernatural Tales 2012 Instruktion DK/Spillefilm
Mord på mere end én måde 2010 Instruktion, Manus, Klip, CGI DK/Spillefilm
Brutal incasso 2005 Instruktion, Manus, Co-producer DK/Spillefilm
Forkerte navne 2004 Instruktion, Manus, Produktion DK/Kort fiktion
Piraten under sengen 2004 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.