enda

Jonas Lindegaard Jacobsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hotel Paradis (oversigt) 2019 Asger Fiktionsserie
Hotel Paradis 1:8 2019 Asger Fiktionsserie
Hotel Paradis 2:8 2019 Asger Fiktionsserie
Hotel Paradis 3:8 2019 Asger Fiktionsserie
Hotel Paradis 4:8 2019 Asger Fiktionsserie
Hotel Paradis 5:8 2019 Asger Fiktionsserie
Hotel Paradis 6:8 2019 Asger Fiktionsserie
Hotel Paradis 8:8 2019 Asger Fiktionsserie
Hotel Paradis 7:8 2019 Asger Fiktionsserie
Danmark 2017 Norge DK/Spillefilm
Ud af det blå 2016 Medvirkende DK/Kort fiktion
Nede under overfladen 2015 Tryllekunstner med kanin DK/Kort fiktion
Pianissimo 2003 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.