enda

Jonas Overton

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Instruktørassistent U/Spillefilm
Sex, hopp och kärlek 2005 Instruktørassistent U/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Instruktørassistent U/Spillefilm
Jan Guillous Ondskab 2003 Instruktørassistent U/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Produktionsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.