enda

Jonathan Demme

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ricki and the Flash 2015 Instruktion U/Spillefilm
Neil Young Jorneys 2011 Instruktion
Rachel Getting Married 2009 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Neil Young: Heart of gold 2006 Instruktion, Produktion U/Dokumentarfilm
The Manchurian candidate 2004 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
The Truth About Charlie 2002 Instruktion
Orkidé-tyven 2002 Producer U/Spillefilm
That thing you do! 1996 Producer U/Spillefilm
Djævel i blåt 1995 Producer U/Spillefilm
Philadelphia 1993 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Ondskabens øjne 1990 Instruktion U/Spillefilm
Gift med mafiaen 1988 Instruktion U/Spillefilm
Vild og blodig 1986 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Græsenker 1984 Instruktion U/Spillefilm
Melvin og Howard 1980 Instruktion U/Spillefilm
Med på en lytter 1977 Instruktion U/Spillefilm
En mand gå amok 1976 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.