enda

Jonathan Frakes

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Librarian 3 2008 Instruktion
Thunderbirds 2004 Instruktion U/Spillefilm
Clockstoppers 2002 Instruktion U/Spillefilm
Star trek: Nemesis 2002 William Riker U/Spillefilm
Star Trek: Insurrection 1998 Instruktion, Cmdr. William Riker U/Spillefilm
Star trek: first contact 1996 Instruktion, Riker U/Spillefilm
Star Trek Generations 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.