enda

Jonathan Lieb

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Eskimo Diva 2015 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Lego Friends 2014 Grading Tv-serie
Weekendfar 2013 Colorist DK/Kort fiktion
The Stranger Within 2013 Colorist DK/Spillefilm
Smagen af livet 2012 Grading DK/Kort fiktion
Ballroom Dancer 2011 Colorist DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.