enda

Jonathan Lynn

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The fighting temptations 2004 Instruktion U/Spillefilm
Ni fod under... 2000 Instruktion U/Spillefilm
Sgt. Bilko 1996 Instruktion U/Spillefilm
Den gamles grunker 1994 Instruktion U/Spillefilm
Min fætter Vinny 1992 Instruktion U/Spillefilm
Storsvindleren 1992 Instruktion U/Spillefilm
Nonner i løbetid 1990 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.