enda

Jonathan Rasmussen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fortidens skygge 2012 Belyser DK/Spillefilm
Den sidste rejse 2011 Belyser DK/Spillefilm
Papa 2007 Lys DK/Kort fiktion
Krummerne - så er det jul igen 2006 Belysningsassistent DK/Spillefilm
All About Anna 2005 Belysningsmester DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Arven 2003 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.