enda

Jonathan Rolf Mose

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Delphi 2016 Fotograf DK/Kort fiktion
Kærester 2016 Fotograf DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Dem man elsker 2012 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Beast 2011 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Æg & bacon 2009 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.