enda

Jonathan Werner Juel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Karlas kabale 2007 Lillebror/Karlas halvbror DK/Spillefilm
Ice age 2: På tynd is 2006 Stemme U/Spillefilm
Kirikou og de vilde dyr 2005 Kirikou U/Spillefilm
Peter Plys og hafferlaffen 2005 Laffe U/Spillefilm
Oskar & Josefine 2005 Lukas DK/Spillefilm
Junglebogen 2 2003 Ranjan U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.