enda

Jonny Lee Miller

(1972 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aeon Flux 2005 Oren Goodchild U/Spillefilm
Melinda and Melinda 2004 Lee U/Spillefilm
Dracula 2001 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Mansfield Park 1999 Edmund Bertram U/Spillefilm
Trainspotting 1996 Sick Boy U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.