enda

Jørgen Beck

(1914 - 1991)

Skuespiller. Født 13/12 1914, død 5/10 1991.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sparekassen 1980 Medvirkende Tv-film
Sanct Hansaften-spil 1979 Medvirkende Tv-film
Skal vi danse først? 1979 Nabo i kolonihaven DK/Spillefilm
Ludvigsbakke 1978 Herre Tv-serie
Vil du se min smukke navle? 1978 Ægtepar ved havnen/mand DK/Spillefilm
Olsen-banden går i krig 1978 Rådhustjener DK/Spillefilm
Matador 1978 Postbud Tv-serie
Skytten 1977 Journalist DK/Spillefilm
Olsen-banden deruda' 1977 Vagtmand DK/Spillefilm
John, Alice, Peter, Susanne og lille Verner 1976 Boliginspektør Tv-serie
Helte dør aldrig 1976 Medvirkende Tv-film
En by i provinsen 1976 Husmand Tv-serie
Affæren i Mølleby 1976 Betjent DK/Spillefilm
Ellens sang 1975 Albrethsen Tv-film
Spild og service 1975 Medvirkende Tv-film
Olsen-banden på sporet 1975 Brovagt på Langebro DK/Spillefilm
Kun sandheden 1975 Politibetjent DK/Spillefilm
Fru Geesches frihed 1973 Medvirkende Tv-film
På'en igen Amalie 1973 Hotelinspektør DK/Spillefilm
Livsens ondskab 1972 Morbror Jacob Tv-serie
Manden på Svanegården 1972 Direktør Jørgensen DK/Spillefilm
Olsen-bandens store kup 1972 Overtjener DK/Spillefilm
Erotik 1971 Frelsermanden Tv-film
Tjærehandleren 1971 En læge DK/Spillefilm
Ballade på Christianshavn 1971 Henriksen DK/Spillefilm
Premiere 1970 Betjent Tv-film
Huset på Christianshavn 1970 Postbud m.fl. Tv-serie
Smuglerne 1970 Dommer Tv-serie
Anatol 1969 Medvirkende Tv-film
Manden der tænkte ting 1969 Kriminalassistenten DK/Spillefilm
Man skal ingenting forsværge 1968 Medvirkende Tv-film
Farvel Thomas 1968 Førstemanden Tv-film
De røde heste 1968 Læge DK/Spillefilm
Jeg er sgu min egen! 1967 En bonde DK/Spillefilm
Der var engang en krig 1966 Vennen DK/Spillefilm
Utro 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Slap af, Frede! 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Ægget 1964 Raffard Tv-film
Sikke'n familie 1963 Inspektør Stoke DK/Spillefilm
Hvad med os? 1963 Overtjener DK/Spillefilm
Weekend 1962 Krovært DK/Spillefilm
Bunbury 1959 Medvirkende Tv-film
Pas på malingen 1959 Medvirkende Tv-film
De sjove år 1959 Eksaminator DK/Spillefilm
Vi er allesammen tossede 1959 Overbetjent DK/Spillefilm
Kærlighedens melodi 1959 Pressefotograf DK/Spillefilm
Den skårede krukke 1958 Medvirkende Tv-film
Don Ferdinand 1958 Medvirkende Tv-film
6-dagesløbet 1958 Løbskommisær DK/Spillefilm
Den kloge mand 1956 Anklager DK/Spillefilm
Hvad vil De ha'? 1956 Scenemester DK/Spillefilm
Man elsker kun een Gang 1945 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.