enda

Jørgen Bing

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Øjeblikket 2015 Medvirkende DK/Kort fiktion
Klumpfisken 2014 Togkonduktør DK/Spillefilm
Forårsminder 2012 Thorbjørn DK/Kort fiktion
Ludvig og julemanden 2011 Kunde Tv-serie
Vikaren 2007 Lottes far DK/Spillefilm
Bryggeren 1996 Medvirkende Tv-serie
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Manuskript Tv-serie
Jeg elsker dig 1987 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.