enda

Jørgen Blaksted

(1936 – 1998)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
En by i provinsen 1976 Jensen Tv-serie
Borgerlig lykke 1971 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tykke Olsen 1971 Christensen Tv-film
Slå først Frede 1965 Agent III DK/Spillefilm
Alt for kvinden 1964 Medvirkende DK/Spillefilm
Jetpiloter 1961 Pilot i 793 DK/Spillefilm
Reptilicus 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.