enda

Jørgen Christian Jensen

(1886 – 1958)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Færgekroen 1956 Foto DK/Spillefilm
Der kom en dag 1955 Foto DK/Spillefilm
Bruden fra Dragstrup 1955 Fotograf DK/Spillefilm
Rekrut 67 Petersen 1952 Foto DK/Spillefilm
Fra den gamle købmandsgård 1951 Fotograf DK/Spillefilm

Som Christian Jensen

Title År Funktion Category
Det var på Rundetårn 1955 Foto DK/Spillefilm
I kongens klæ'r 1954 Foto DK/Spillefilm
Hendes store aften 1954 Foto DK/Spillefilm
De syngende hunde 1953 Speaker DK/Kort fiktion
Ved Kongelunden 1953 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.