enda

Jørgen Espen-Hansen

(1925 – 2009)

Scenograf.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Snøvsen ta'r springet 1994 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Snøvsen 1992 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Duksedrengen 1989 Produktionsdesign Tv-serie
Jonas 1982 Produktionsdesign Tv-film
Afslutningen 1981 Produktionsdesign Tv-film
Audiens 1980 Produktionsdesign Tv-film
Enlig far 1980 Produktionsdesign Tv-film
Fet og Pet 1980 Produktionsdesign Tv-film
Hedda Gabler 1980 Produktionsdesign Tv-film
Status 1978 Produktionsdesign Tv-film
Drømmeland 1978 Produktionsdesign Tv-film
Når det kniber 1977 Produktionsdesign Tv-film
En ordentlig omgang 1977 Produktionsdesign Tv-film
Kære Fritz 1976 Produktionsdesign Tv-film
Panik før lukketid 1976 Produktionsdesign Tv-film
Støvler og sko 1976 Produktionsdesign Tv-film
Jul på slottet 1976 Produktionsdesign Tv-film
Spild og service 1975 Produktionsdesign Tv-film
Fader min 1975 Produktionsdesign Tv-film
Jo værre, jo bedre 1975 Produktionsdesign Tv-film
Enetime 1962 Produktionsdesign Tv-film
Farinelli 1961 Dekorationer Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.