enda

Jørgen Fønss

(1918 – 2003)

Skuespiller. Født 18/7 1918, død 17/5 2003. Bror til skuespillerinden Mime Fønss.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hjerter i slør 1992 Medvirkende DK/Kort fiktion
Parløb 1990 Lars' far Tv-serie
Rejseholdet 1983 Politiinspektør Tv-serie
Frøken Jensens pensionat 1982 Basck-Müller Tv-serie
Jul i Gammelby 1979 Postmesteren Tv-serie
Forfremmelsen 1971 Chefen Tv-film
Måske i morgen 1964 Majoren DK/Spillefilm
Sagen Winslow 1960 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.