enda

Jørgen Krogh

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Matador 1978 Repræsentant Tv-serie
Brand-Børge rykker ud 1976 Betjent i civil DK/Spillefilm
Ta' det som en mand, frue 1975 Medvirkende DK/Spillefilm
En spurv i tranedans 1968 Hutter Tv-film
Bureauslaven 1964 Jacob Tv-film
Måske i morgen 1964 Medvirkende DK/Spillefilm
Livet er jo dejligt 1962 Medvirkende Tv-film
Sorte Shara 1961 Henriksen DK/Spillefilm
Løgn og løvebrøl 1961 Medvirkende DK/Spillefilm
Flemming på kostskole 1961 Berg, gymnastiklærer DK/Spillefilm
Sømand i knibe 1960 Konferencier i Casanova DK/Spillefilm
Det skete på Møllegaarden 1960 Krogæst, der ryger pibe DK/Spillefilm
Skibet er ladet med - 1960 Matros som ser de elskende DK/Spillefilm
I de lyse Nætter 1948 Medvirkende DK/Spillefilm
Sikken en Nat 1947 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.