enda

Jørgen Melskens

(1943 – 2018)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Under overfladen 1998 Medvirkende DK/Spillefilm
Kaos i opgangen 1997 Medvirkende Tv-serie
Christian 1989 Christians far DK/Spillefilm
Niels Klims underjordiske rejse 1984 Femte træ Tv-serie
Midt om natten 1984 Betjent DK/Spillefilm
Har du set Alice? 1981 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.