enda

Jørgen Mydtskov

(1931 – 2011)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Erik Bruhn - Artist of The Ballet 1971 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Den forsvundne fuldmægtig 1971 Produktionsleder DK/Spillefilm
Kong Lear 1971 Produktionsleder DK/Spillefilm
Ekko af et skud 1970 Mand på færgen DK/Spillefilm
Smuglerne 1970 Produktionschef Tv-serie
Oktoberdage 1970 Produktionsleder DK/Spillefilm
Københavnerliv 1968 Produktion Tv-serie
Sangerportræt: Ib Hansen 1968 Produktion Tv-dokumentar
Ild og jord 1955 Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.