enda

Jørgen Rosenhoff

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Der var så mange glæder 1999 Klipper DK/Dokumentarfilm
Den go'e, den onde og den virk'li sjove 1990 Klipper Tv-serie
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Klipper Tv-serie
Cirkeline: Månen er en gul ost 1970 Lyd DK/Kort fiktion
Cirkeline: På ferie 1970 Lyd DK/Kort fiktion
Cirkeline: Klodsmus 1970 Lyd DK/Kort fiktion
Cirkeline: Kanon-fotograf Fredrik 1970 Lyd DK/Kort fiktion
Cirkeline: Højt fra træets grønne top 1970 Lyd DK/Kort fiktion
Cirkeline: På med vanten 1968 Lyd DK/Kort fiktion
Cirkeline: 2+2=5 1968 Lyd DK/Kort fiktion
Cirkeline: Sofus på flyvetur 1968 Lyd DK/Kort fiktion
Cirkeline: Åh sik'en dejlig fødselsdag 1968 Lyd DK/Kort fiktion
Cirkeline: Den fremmede 1968 Lyd DK/Kort fiktion
Cirkeline: Zigeunerne 1968 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.