enda

Jørgen Rygaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Stationsbyfotografen 1998 Speaker DK/Dokumentarfilm
På dybt vand 1981 Kommentarer DK/Dokumentarfilm
Dyrene om vinteren 1970 Speaker U/Dokumentarfilm
Broen til Biafra 1968 Speaker DK/Dokumentarfilm
Mastitis 1966 Speaker DK/Dokumentarfilm
Vi leger hospital Speaker DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.