enda

Jørgen Schytte

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I sproget er jeg 2006 Stills DK/Dokumentarfilm
Mit Danmark - film nr. 1 2006 Stills DK/Dokumentarfilm
Mit Danmark - film nr. 2 2006 Stills DK/Dokumentarfilm
Mit Danmark - film nr. 3 2006 Stills DK/Dokumentarfilm
Mit Danmark - film nr. 4 2006 Stills DK/Dokumentarfilm
Mit Danmark - film nr. 5 2006 Stills DK/Dokumentarfilm
Mit Danmark - film nr. 6 2006 Stills DK/Dokumentarfilm
Mit Danmark - film nr. 7 2006 Stills DK/Dokumentarfilm
Mit Danmark - film nr. 8 2006 Stills DK/Dokumentarfilm
Mit Danmark - film nr. 9 2006 Stills DK/Dokumentarfilm
Mit Danmark - film nr. 10 2006 Stills DK/Dokumentarfilm
Smil Emil 1969 Medvirkende, Stillfotograf DK/Spillefilm
Tænk på et tal 1969 Stillfotograf DK/Spillefilm
Sådan er de alle 1968 Stillfotograf DK/Spillefilm
Martha 1967 Stillfotograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.