enda

Jørgen Storm-Petersen

(1920 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
[Rent - uden tårer] 1962 Instruktion DK/Reklamefilm
Aksel Jørgensen, en portrætskitse 1961 Klip DK/Dokumentarfilm
Christine Swane 1959 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Italien 1958 Tilrettelægger U/Dokumentarfilm
Tyrkiet 1958 Tilrettelægger U/Dokumentarfilm
Island 1958 Tilrettelægger U/Dokumentarfilm
Penge med posten 1956 Instruktion, Manus, Idé DK/Dokumentarfilm
Kostalden - en vigtig arbejdsplads 1956 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Nye venner 1956 Instruktion, Klip DK/Kort fiktion
Åbne reoler 1955 Instruktion, Manus, Produktion DK/Dokumentarfilm
Byen vi bor i 1953 Klip, Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Byg om vinteren 1952 Manus DK/Dokumentarfilm
Peter-gruppen 1952 Foto Dokumentariske optagelser
Nordsø Sild 1950 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Bali i hverdag og fest 1950 Bearbejdning DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.