enda

Jørgen Teytaud

(1933 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Peter Plys - nye eventyr i Hundredemeterskoven 2011 Fortæller U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Stemme U/Spillefilm
Garfield 2 2006 Smithee U/Spillefilm
Charlie og chokoladefabrikken 2005 Grandpa Joe U/Spillefilm
Klovn 2005 Ældre herre Tv-serie
Grislings store eventyr 2003 Fortæller U/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 kasper Tv-serie
Tigerdyrets familiefest 2000 Fortælleren U/Spillefilm
Balladen om Holger Danske 1996 Dværg, viking, munk, kriger DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 2. gæst DK/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Fisker DK/Spillefilm
Skilsmissebilleder 1978 Medvirkende Tv-film
Fiskerne 1977 Jens Røn, Teas mand Tv-serie
Helte dør aldrig 1976 Medvirkende Tv-film
Stockcar 1973 Medvirkende Tv-film
Afskedens time 1973 Psykolog DK/Spillefilm
Olsen-banden på spanden 1969 Politibetjent DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og storsmuglerne 1968 Betjent DK/Spillefilm
Det var en lørdag aften 1968 Betjent DK/Spillefilm
Smukke-Arne og Rosa 1967 Medvirkende DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1961 Gønge DK/Spillefilm
De sjove år 1959 Gangbeboer og festtaler DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.