enda

Jørgen Thomsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dykkeren i min mave 2003 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Lille søster kanin 1988 Dansk version U/Kort fiktion
Fra Nørre Fjends 1984 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Pigen og skoene 1959 Lyd DK/Kort fiktion
Kærlighed på kredit 1955 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.