enda

Jørgen Ulrik Langebæk

(1913 – 1997)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Matador 1978 Flyttemand Tv-serie
Fiskerne 1977 Karl Poulsen Tv-serie
Rundt på gulvet 1974 Borger #8 Tv-film
Seks roller søger en forfatter 1973 Skuespiller Tv-film
Seks personer søger en forfatter 1973 Medvirkende Tv-film
I Adams verden 1973 Tjener Tv-film
Charles 1969 Medvirkende Tv-film
Vægteren 1969 Medvirkende Tv-film
Klabautermanden 1969 Sømand DK/Spillefilm
Woyzeck 1968 Mand Tv-film
Mutter Courage 1962 Medvirkende Tv-film
Det gamle guld 1951 Arkæologen DK/Spillefilm
Vi vil ha' et barn 1949 Brudgommens ven DK/Spillefilm
Stjerneskud 1947 Mannequindukke DK/Spillefilm
Mani 1947 Restaurantgæst DK/Spillefilm
Lise kommer til Byen 1947 Filmarbejder med klaptræ DK/Spillefilm
Tag til Rønneby Kro 1941 Kusk DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.