enda

Per Jørgensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Krøniken 2004 Scenemester Tv-serie
Rejseholdet 2000 Scenemester Tv-serie
Achilleshælen er mit våben 1979 Belyser DK/Spillefilm
Du er ikke alene 1978 Lys DK/Spillefilm
Aftenlandet 1977 Lys DK/Spillefilm
Clark 1977 Lys DK/Spillefilm
En fisker i Hanstholm 1977 Lys DK/Dokumentarfilm
Nyt legetøj 1977 Lys DK/Spillefilm
Brand-Børge rykker ud 1976 Lys DK/Spillefilm
Den dobbelte mand 1976 Lys DK/Spillefilm
Piger i trøjen 2 1976 Lys DK/Spillefilm
I Tvillingernes tegn 1975 Lys DK/Spillefilm
Hendes verden 1975 Lys DK/Dokumentarfilm
Bejleren - en jysk røverhistorie 1975 Regi DK/Spillefilm
Sønnen fra Vingården 1975 Rekvisitør DK/Spillefilm
Mafiaen - det er osse mig 1974 Lys DK/Spillefilm
Nøglehullet 1974 Lys DK/Spillefilm
Skipper & Co. 1974 Lys DK/Spillefilm
Flugten 1973 Lys DK/Spillefilm
Fætrene på Torndal 1973 Lys DK/Spillefilm
I Jomfruens tegn 1973 Lys DK/Spillefilm
På'en igen Amalie 1973 Lys DK/Spillefilm
En civil retssag 1973 Lys DK/Dokumentarfilm
Er kongen død? 1973 Belyser DK/Dokumentarfilm
Lenin, din gavtyv! 1972 Lys DK/Spillefilm
Hånden på hjertet - passer du på det? 1972 Lys DK/Dokumentarfilm
Præsten i Vejlby 1972 Lys DK/Spillefilm
Desertøren 1971 Lys DK/Spillefilm
Kære Irene 1971 Lys DK/Spillefilm
Narko - en film om kærlighed 1971 Lys DK/Spillefilm
Black-out 1970 Lys DK/Spillefilm
Morten 1970 Belyser DK/Kort fiktion
Farlig sommer 1969 Lys DK/Spillefilm
Sonja - 16 år 1969 Rekvisitør DK/Spillefilm
De røde heste 1968 Rekvisitør DK/Spillefilm
En nat i august 1967 Lys DK/Kort fiktion
Der var engang 1966 Lys DK/Spillefilm
Pigen og greven 1966 Belyser DK/Spillefilm
Pigen og millionæren 1965 Lys DK/Spillefilm
Flådens friske fyre 1965 Belyser DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.