enda

Jörn Donner

(1933 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ingmar Bergman - om liv og arbejde 1998 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Dokumentarfilm
Den umulige drøm 1982 Producent U/Spillefilm
Hemåt i natten 1977 Produktion U/Spillefilm
Stimulantia 1967 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Her begynder eventyret 1965 Instruktion, Manus U/Spillefilm
At elske 1964 Instruktion, Manus U/Spillefilm
En søndag i september 1963 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.