enda

Jørn Gottlieb

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skjulte spor 2000 Isse, Mickeys ven Tv-serie
Tarzan 1999 Clayton U/Spillefilm
Alle tiders nisse 1995 Medvirkende Tv-serie
Sorg-agre 1987 Adam Tv-film
Over stregen 1987 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den kroniske uskyld 1985 Lærer ved eksamensbord DK/Spillefilm
Niels Klims underjordiske rejse 1984 Qvamit Tv-serie
Rejseholdet 1983 Thomsen Tv-serie
Jøsses piger - befrielsen er nær! 1982 Medvirkende Tv-film
Charly og Steffen 1979 Bandemedlem DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.