enda

Jørn Kjær Nielsen

(1942 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Børge Ring - filmanimator og jazzmusiker 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
De nøgne træer 1991 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
- og gjorde danerne kristne 1983 Instruktion, Klip, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Umanak 75 1976 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Den store dag 1975 Foto DK/Dokumentarfilm
Evald og Ingeborg og alle de andre 1975 Foto DK/Dokumentarfilm
Familien med de 100 børn 1972 Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.