enda

Jørn Rose

(1923 – 2011)

Skuespiller. Født 20/10 1923, død 3/5 2011.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Anna Sophie Hedvig 1975 Medvirkende Tv-film
Til lykke Hansen 1971 Køber Tv-film
Christa 1971 Detektiv U/Spillefilm
En lille dosis Strindberg - eller selvforsvarets brutale kunst 1970 Medvirkende Tv-film
Vor by 1970 Medvirkende Tv-film
Ekko af et skud 1970 Medv. i opsætning af "Hedda Gabler" DK/Spillefilm
Kender du Decembervej? 1967 Fortæller Tv-serie
Nisserne Tim og Tam 1963 Tam Tv-serie
Helligtrekongersaften 1961 Medvirkende Tv-film
Den unge biskop 1958 Medvirkende Tv-film
Bag de røde porte 1951 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.