enda

José Ferrer

(1906 - 1992)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En midsommer-nats sex komedie 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Kineseren 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Små durkdrevne mordere 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Gådefulde Fedora 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Ordre til at dræbe 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Regn 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Moulin Rouge 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Cyrano de Bergerac, den sidste musketer 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.