enda

José Luis Alcaine

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De elskende passagerer 2013 Foto U/Spillefilm
Passion 2012 Foto U/Spillefilm
Huden jeg bor i 2011 Foto U/Spillefilm
Volver 2006 Foto U/Spillefilm
Dårlig dannelse 2004 Foto U/Spillefilm
Belle epoque 1992 Foto U/Spillefilm
Spis mig 1992 Foto U/Spillefilm
Bind mig, elsk mig! 1989 Foto U/Spillefilm
Kvinder på randen af et nervøst sammenbrud 1988 Foto U/Spillefilm
El lute 1987 Foto U/Spillefilm
Casanova 1987 Foto Tv-film
Dæmonerne i haven 1983 Foto U/Spillefilm
Min far 1983 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.