enda

José Salcedo

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De elskende passagerer 2013 Klip U/Spillefilm
Huden jeg bor i 2011 Klip U/Spillefilm
Brudte favntag 2009 Klip U/Spillefilm
Volver 2006 Klip U/Spillefilm
Dårlig dannelse 2004 Klip U/Spillefilm
Tal til hende 2002 Klip U/Spillefilm
Alt om min mor 1999 Klip U/Spillefilm
Kødet skælver 1997 Klip U/Spillefilm
Min hemmeligheds blomst 1995 Klip U/Spillefilm
Kika 1993 Klip U/Spillefilm
Høje hæle 1991 Klip U/Spillefilm
Den hvide due 1991 Klip U/Spillefilm
Bind mig, elsk mig! 1989 Klip U/Spillefilm
Kvinder på randen af et nervøst sammenbrud 1988 Klip U/Spillefilm
Begærets lov 1987 Klip U/Spillefilm
¿Qué he hecho yo para merecer esto!! 1984 Klip U/Spillefilm
Entre tinieblas 1984 Klip U/Spillefilm
Dæmonerne i haven 1983 Klip U/Spillefilm
Passionens labyrint 1982 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.