enda

Josef Fares

(1977 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Farsan 2010 Instruktion
Æblet & Ormen 2009 Manusbearbejdning, Instruktør (svensk version) DK/Spillefilm
Leo 2007 Instruktion
Zozo 2005 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Babylonsjukan 2004 Sygeplejer U/Spillefilm
Kops 2003 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Jalla! Jalla! 2000 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.