enda

Josef von Sternberg

(1894 – 1969)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den blonde venus 2006 Instruktion U/Spillefilm
Dishonored 2006 Instruktion
Jet pilot 1957 Instruktion U/Spillefilm
Djævlen er en kvinde 1935 Instruktion U/Spillefilm
Den røde kejserinde 1934 Instruktion
Shanghai Express 1932 Instruktion U/Spillefilm
Den blaa Engel 1930 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.