enda

Joseph Biroc

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Vi flyver endnu højere 1982 Foto U/Spillefilm
Menneskejagt i San Francisco 1982 Foto U/Spillefilm
Ned i madrassen, piger 1981 Foto U/Spillefilm
Højt at flyve 1980 Foto U/Spillefilm
Poseidons hemmelighed 1979 Foto U/Spillefilm
Amanda og rævepelsen 1976 Foto U/Spillefilm
Det skrappe hold 1974 Foto U/Spillefilm
Sheriffen skyder på det hele 1974 Foto U/Spillefilm
Jernbanens hårde drenge 1973 Foto U/Spillefilm
Sheriffens værste job 1973 Foto U/Spillefilm
Truslen fra Abernes Planet 1971 Foto U/Spillefilm
Intime veninder 1968 Foto U/Spillefilm
En pige i cement 1968 Foto U/Spillefilm
Warning Shot 1967 Foto Tv-film
Morderen tager telefonen 1965 Foto U/Spillefilm
Bye-bye birdie! 1963 Foto U/Spillefilm
Gangstere til søs 1963 Foto U/Spillefilm
Dødscellen - Vejen til den elektriske stol 1962 Foto U/Spillefilm
Operation varulve 1959 Foto U/Spillefilm
Vampyren 1959 Foto U/Spillefilm
Kampen om fortet 1957 Foto U/Spillefilm
Kvinden bag manden 1953 Foto U/Spillefilm
Afrikas djævle 1952 Foto U/Spillefilm
Det er herligt at leve 1946 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.