enda

Joseph Cotten

(1905 – 1994)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Raketbase 3 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Tora! Tora! Tora! 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Den store Sioux massakre 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Tys...tys, Charlotte 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Niagara 1953 Medvirkende U/Spillefilm
Den tredie mand 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Stem på Katie 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Duel i solen 1946 Medvirkende U/Spillefilm
I tvivlens skygge 1943 Medvirkende U/Spillefilm
Angsten for det ukendte 1942 Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Den store Mand 1941 Jedediah Leland U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.