enda

Joseph Fiennes

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Risen 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Den dag mine følelser blev væk 2013 Dreng U/Kort fiktion
Farvel Bafana 2007 James Gregory U/Spillefilm
Købmanden i Venedig 2004 Bassanio U/Spillefilm
Luther 2003 Martin Luther U/Spillefilm
Killing Me Softly 2002 Adam Tallis U/Spillefilm
Enemy at the Gates 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Shakespeare in Love 1999 Will Shakespeare U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.