enda

Joseph L. Mankiewicz

(1909 – 1993)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dobbeltspil 1972 Instruktion U/Spillefilm
Slangen 1970 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Cleopatra 1963 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Pludselig sidste sommer 1960 Instruktion U/Spillefilm
Guys and Dolls 1955 Instruktion U/Spillefilm
The Barefoot Contessa 1954 Instruktion U/Spillefilm
Julius Cæsar 1953 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Alt om Eva 1950 Instruktion, Manus U/Spillefilm
House of Strangers 1949 Instruktion U/Spillefilm
Dragonwyck 1946 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Himmeriges nøgler 1945 Manus, Produktion U/Spillefilm
Årets kvinde 1942 Producer U/Spillefilm
Natten før Brylluppet 1940 Produktion U/Spillefilm
Huckleberry Finn 1939 Produktion U/Spillefilm
Hævneren 1936 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.