enda

Joseph Nemec III

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Riddick 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Safe 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
The hills have eyes 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Medallion 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Speed 2: Cruise Control 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Saint - Helgenen 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Twister 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Shadow 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
The getaway 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Patrioternes spil 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Terminator 2: Dommedag 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nye 48 timer 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det bedste forsvar 1984 Scenograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.