enda

Joss Ackland

(1908 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The mighty ducks 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Farligt forfald 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Pet Shop Boys - 'It's a sin' 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Sicilianeren 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Singapore 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Hvorledes "En skærsommernatsdrøm" blev skabt 1959 Quince U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.