enda

Jost Vacano

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hollow Man - usynlig 2000 Foto U/Spillefilm
Starship troopers 1997 Foto U/Spillefilm
Showgirls 1995 Foto U/Spillefilm
Ustyrlige hjerter 1993 Foto U/Spillefilm
Sidste udkald 1990 Foto U/Spillefilm
RoboCop 1987 Foto U/Spillefilm
Afpresning 1986 Foto U/Spillefilm
Den uendelige historie 1984 Foto U/Spillefilm
U-båden 1981 Foto U/Spillefilm
Hemmelig mission 1977 Foto U/Spillefilm
21 Timer i München 1977 Foto Tv-film
Katharina Blums tabte ære 1975 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.