enda

Juan Ruiz Anchía

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Uskyldige stemmer 2004 Foto U/Spillefilm
Confidence 2003 Foto U/Spillefilm
Focus 2001 Foto U/Spillefilm
Death in Granada 1997 Foto U/Spillefilm
Junglebogen - Jagten på abernes skat 1994 Foto U/Spillefilm
Fjernt fra verden 1993 Foto U/Spillefilm
Mr. Jones 1993 Foto U/Spillefilm
Sælger til salg 1992 Foto U/Spillefilm
Kærlighedens valg 1991 Foto U/Spillefilm
Blue heat 1990 Foto U/Spillefilm
Alt kan ske 1988 Foto U/Spillefilm
Forført 1987 Foto U/Spillefilm
Jeg overgiver mig - betingelsesløst 1987 Foto U/Spillefilm
Sidste år er længe siden 1985 Foto U/Spillefilm
For tæt på 1985 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.