enda

Judd Apatow

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Trainwreck 2015 Instruktion U/Spillefilm
Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen 2013 Producer U/Spillefilm
Brudepiger 2011 Producer U/Spillefilm
Funny people 2009 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Zohan 2008 Manus U/Spillefilm
Drillbit Taylor 2008 Producer U/Spillefilm
Droppet af Sarah Marshall 2008 Producer U/Spillefilm
Knocked up 2007 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Superbad 2007 Produktion U/Spillefilm
The 40 year old virgin 2005 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Fun with Dick & Jane 2005 Manus U/Spillefilm
Anchorman 2004 Producer U/Spillefilm
Hybridmanden 1996 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.